دسته بندیدستهبندی نشده

دستور تهیه: سالاد کاپرز چاشنی شده

از یک کارد تیز استفاده کرده و هر عدد گوجه فرنگی را حلقه حلقه نمایید هر حلقه گوجه فرنگی نباید خیلی نازک و یا خیلی قطور باشد؛ اگر از گوجه فرنگی های سفت استفاده کنید هم راحت تر بریده می شوند و هم ظاهر بهتری به سالاد می دهند.

ریحان ها را باید برای این سالاد آماده کنید برای این منظور یک دسته کوچک “ریحان برگ سبز “را تهیه کنید، در کشور خودمان برگ های ریحان به رنگ بنفش هم وجود دارد ولی شما از رنگ سبز آن استفاده کنید، ساقه های بلند آن را کوتاه کنید به طوری که فقط برگ آن ها باقی بماند.

پنیر موتزارلای توپی را به صورت لایه لایه برش بزنید سعی کنید قطر ورقه های پنیر به اندازه قطر ورقه های گوجه فرنگی باشد و از چاقوی تیز استفاده کنید تا بافت پنیر به آسانی برش بخورد و له یا خرد نشود.

برای سرو این سالاد ابتدا چاشنی را آماده نمایید داخل یک کاسه، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری سس سویا ریخته و خوووب هم بزنید، سس سویا خودش شور مزه است و به دلیل ریختن آن در سالاد نیازی به استفاده از نمک نیست، مقداری فلفل سیاه را به مایه قبل اضافه کرده و باز همه مواد را باهم قاطی کنید.

گر بخواهید در صورت تمایل می توانید روی کل سالاد مقداری فلفل سیاه بپاشید و سپس آن را سرو کرده و نوش جان کنید.

اضافه کردن ادویه جات برای خوشمزه تر شدن سالاد بستگی به خودتان دارد ریختن مقداری آویشن خشک، پودر سیر، یا پودر هر نوع فلفل به آن فکر بدی نیست!

6 دیدگاه

  1. این دقیقاً همان چیزی است که من به دنبال آن بودم، از شما برای این آموزش ها بسیار سپاسگزارم

    1. بسیار عالی خواهد بود که این موضوع را برای مشاغل خود امتحان کنم

  2. چه مقاله خوبی باعث می شود بیشتر و بیشتر بخوانم!

  3. این دقیقاً همان چیزی است که من به دنبال آن بودم، از شما برای این آموزش ها بسیار سپاسگزارم

    1. بسیار عالی خواهد بود که این موضوع را برای مشاغل خود امتحان کنم

  4. چه مقاله خوبی باعث می شود بیشتر و بیشتر بخوانم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *