دسته بندی هادستهبندی نشده

شکلات خانگی آسان

ابتدا داخل قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و اجازه دهید بجوشد و بعد زیر شعله را ملایم کنید.
 
کره نرم شده و پودر کاکائو الک شده را با هم مخلوط کرده و آن ها را داخل ظرفی کوچکتر از قابلمه آب ریخته و ظرف کوچکتر را روی آب در حال جوش با شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید.
 
دقت کنید که کیچ توده ای نباید داخل مواد وجود داشته باشد وحتی در صورت لزوم می‌توانید از گوشکوب برقی هم برای یکدست کردن شکلات استفاده کنید.
 
حالا یک لیوان آب گرم را به مواد اضافه کرده و بازهم خوب هم بزنید.
 
زیر شعله را کمی زیاد کنید.
 
مراقب کاکائو باشید تا نجوشد.
 
در صورتی که احساس کردید دما زیاد شده  آن را مجددا کم کنید.
 
مخلوط را به ظرف جداگانه منتقل کنید.
 
شکر و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و آن را به شکلات اضافه کنید.
 
شیر را جوشانده و صبر کنید کاملا ولرم شود و بعد کم کم آن را به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوندو در صورت تمایل مواد را با هم زن مخلوط کنید.
 
قالب مناسبی را کمی چرب کرده و شکلات را داخل آن بریزید.
 
در صورت تمایل مغز فندق (گردو, پسته یا بادام) برای آن قرار دهید و اجازه دهید شکلات یک شب داخل فریزر بماند.
 
نکات مهم در تهیه شکلات:
 
طعم شکلات مستقیما مربوط به کیفیت پودر کاکائو می‌باشد. اگر می خواهید شکلات شما روشن تر شود از مقدار بیش تری شیر استفاده کنید. هر چه پودر کاکائو مرغوب‌تر باشد رنگ شکلات تیره‌تر خواهد شد.

6 دیدگاه

  1. این دقیقاً همان چیزی است که من به دنبال آن بودم، از شما برای این آموزش ها بسیار سپاسگزارم

    1. بسیار عالی خواهد بود که این موضوع را برای مشاغل خود امتحان کنم

  2. چه مقاله خوبی باعث می شود بیشتر و بیشتر بخوانم!

  3. این دقیقاً همان چیزی است که من به دنبال آن بودم، از شما برای این آموزش ها بسیار سپاسگزارم

    1. بسیار عالی خواهد بود که این موضوع را برای مشاغل خود امتحان کنم

  4. چه مقاله خوبی باعث می شود بیشتر و بیشتر بخوانم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *