دسته بندیغذاهای سالم

شکلات و فواید آن برای سلامتی

شکلات از تخمیر و سرخ شدن دانه های کاکائو درست می شود. یک شکلات “70 درصد” انتخاب خوبی است؛ چون شامل 70 درصد دانه کاکائو و 30 درصد شکر است. دانه کاکائو ، کره کاکائو (یک روغن طبیعی) دارد .دانه های کاکائو حاوی مخلوطی از مواد فوتو شیمیایی با خواص دارویی مختلف است.

مواد گیاهی اولیه در کاکائو پلی فنول (عمدتا فلاونول و پروانتوسیانیدین ها)و (عمدتا تئوبرومین)هستند. این ترکیبات به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته و تصور می شود مسئول بسیاری از اثرات درمانی آن ها از طریق اثرات چندگانه آن ها در بدن است.

مزایای شکلات شامل :

  • آنتی اکسیدان
  • ضد التهاب
  • جلوگیری از لخته های خون
  • اتساع عروق خونی
  • حفاظت از سلول های عصبی
  • کاهش مقاومت انسولین
  • افزایش جریان خون به مغز
  • تنظیم ژن ها که وزن بدن را کنترل می کنند
  • مهار رشد سرطان است

از طریق این مکانیزم ها، محققان نشان داده اند شکلات فوایدی برای سلامتی دارد که به درمان و جلوگیری از بیماری های مغز و سیستم قلبی عروقی به طور خاص کمک می کند.

6 دیدگاه

  1. این دقیقاً همان چیزی است که من به دنبال آن بودم، از شما برای این آموزش ها بسیار سپاسگزارم

    1. بسیار عالی خواهد بود که این موضوع را برای مشاغل خود امتحان کنم

  2. چه مقاله خوبی باعث می شود بیشتر و بیشتر بخوانم!

  3. این دقیقاً همان چیزی است که من به دنبال آن بودم، از شما برای این آموزش ها بسیار سپاسگزارم

    1. بسیار عالی خواهد بود که این موضوع را برای مشاغل خود امتحان کنم

  4. چه مقاله خوبی باعث می شود بیشتر و بیشتر بخوانم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *